Maluku Winterswijk

daar kwam het berichtje in mijn gastenboek vandaan. Een bericht dat mij linea recta terugbracht naar mijn middelbare schooltijd; op zaterdag werken in de Hema, verkering met Annis, hangen in de patatkraam tegenover de bushalte, stiekem op zondagmiddag naar PamPam. Ja ....., waar is de tijd gebleven - maar ook - wie heeft mij dit berichtje gestuurd?

De makkelijkste manier om hier achter te komen is een e-mail terugsturen naar het opgegeven mailadres. Zo gezegd, zo gedaan. De vervelendste ontdekking vervolgens is een e-mail terug te krijgen van Mail delivery subsystem met de boodschap dat je je e-mail terugkrijgt "see transcripts below".

Zou Alice het bericht in mijn gastenboek gezet hebben? Of Marieke? Of Annis zelf? Of.........? Ik weet het niet. Dus .......zou de schrijver van het bericht mij een e-mail willen sturen?

Dagboek Archief

Aangedreven door Movable Type 4.38