Wonen en Werken in Sudan

Zo, ik ben nu alweer een kleine drie maanden in Khartoum, Sudan. De tijd vliegt en ik ben lekker druk. En als ik dan tijd heb, dan heb ik weinig zin om stukjes op mn site te zetten. Dat is natuurlijk stom. Hoe langer ik ermee wacht des te minder ik te vertellen heb. Vandaag waag ik maar een poging.

Momenteel werk ik als Senior Country Director Khartoum Sudan voor het National Democratic Institute (NDI). We houden ons hier bezig met  civic en voter education en met domestic observers (locale verkiezingswaarnemers). Het is een boeiende uitdaging en hardstikke leuk.

 In Soedan zijn binnenkort verkiezingen. Acht verkiezingen in het Noorden en twaalf verkiezingen in het Zuiden. De mensen kunnen vanaf 11 april gaan stemmen. Hiervoor zijn drie dagen uitgetrokken en vervolgens vier dagen om al die stemmen te tellen. Of dat allemaal lukt is zeer de vraag.

 

Dagboek Archief

Aangedreven door Movable Type 4.38